Skip links

Ας Γνωριστούμε

Η καλή συνεργασία ξεκινάει από την καλή γνωριμία!

2010

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Το 2010 ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ψυχολογίας.

2015

Αποφοίτησα το 2015. Έκτοτε, έχω εργαστεί σε 2 ιδρύματα βοηθώντας ΑμεΑ. 

2020

Το 2020 είχα τη χαρά να εργαστώ ως σχολικός ψυχολόγος σε 4 νηπιαγωγεία και 1 δημοτικό σχολείο στα πλαίσια της πανδημίας COVID-19.

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ CBT

Έχω λάβει περαιτέρω εκπαίδευση στον κλάδο της Γνωσιακής - Συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας (CBT) και της σχολικής ψυχολογίας. Αυτή τη στιγμή συνεχίζω την εκπαίδευση μου στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία συμμετέχοντας σε ένα διετές πρόγραμμα εξειδίκευσης, το οποίο διεξάγει το Κέντρο Γνωσιακής -Συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας "Αλυπία". Ταυτόχρονα έχω εκπαιδευτεί στον τομέα της ειδικής αγωγής και της παιδοψυχολογίας υπό την επίβλεψη του Πανεπιστημίου του Αιγαίου και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Αυτές οι περαιτέρω σπουδές έχουν πραγματοποιηθεί μέσω πολύμηνων σεμιναρίων. Το ενδιαφέρον και η αγάπη μου για το χώρο της ψυχικής υγείας παραμένει αμείωτο καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα συμμετέχω σε σεμινάρια με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών μου.

Μου αρέσει ιδιαίτερα να βοηθάω ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Είναι χαρά μου να συνεργάζομαι μαζί τους και σταδιακά να ανακαλύπτουν ότι μπορούν να διαχειριστούν το άγχος, τις αρνητικές σκέψεις και την καταθλιπτική τους διάθεση με στόχο μια πιο παραγωγική ζωή.

8

ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Έχετε ερωτήσεις;

Είμαστε δίπλα σας να σας βοηθήσουμε για οτιδήποτε χρειαστείτε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Πατώντας "Αποδοχή" συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου.
Αρχική
Αναζήτηση
Explore
Drag